TEAMWILÉN
Vi är ett motorsportteam från Eskilstuna med meriter som 4st SM-Guld i Rally, SM-Silver i Rallycross och seger i Sveriges störta folkracetävling - Semesterracet. 

Idag tävlar Pelle Wilén & Melina Toven i Folkrace

Folkrace är inte den vackraste motorsporten. Men samtidigt är det den största motorsportgren vi har i Sverige. Under Semesterracet i Vimmerby deltar över 700 personer i samma tävling, det är ett otroligt stort startfält även om ovetande människor bara ser ett gäng buckliga bilar. 


Båda Pelle & Melina har tävlat på hög nivå i sina tidigare sportgrenar och kör nu folkrace tillsammans för det är enkelt och roligt. 

PELLE WILÉN
Sambo med Melina. Motorsportare sedan 13års ålder. En framgångsrik juniortid i folkrace följt av en rallykarriär med 4st SM-Guld och 1st SM-Brons. Provade sedan på rallycross och körde A-final under SM-veckan två år på rad med ett SM-silver som bästa resultat. 


Tog sedan upp folkraceåkningen igen, och 2018 körde Pelle  för första gången Semesterracet i Vimmerby - och vann tävlingen. Samma år blev det seger i Mittmediacup.

PelleMelinaFR
pm2
PM

MELINA TOVEN
Tidigare kartläsare och co-driver i Rally skolad av Pappa Ola som har många meriter som just co-driver. Folkracepremiären kom hösten 2017 genom sambon Pelle. Första segern kom 2019 och det året körde Melina även hem sin första cupseger.


Melina har tidigare tävlat på hög nivå i Orientering med ett Ungdoms Lag VM-Guld som främsta merit.